Συνεχίζεται η συνεργασία μας με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰

Η συνεργασία του μουσείου με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ συνεχίζεται! Ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, αλλά η πανδημία δημιούργησε τα γνωστά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για λίγο η προσπάθεια.
Μέσα απ’ αυτήν, προσδοκούμε να αναδείξουμε όχι μόνο την υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων μας, αλλά και των μανιταριών γενικότερα, δημιουργώντας νέους τρόπους μαγειρέματος και νέες συνταγές που σχεδιάζει η Σχολή Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰. Ένα πάντρεμα του παραδοσιακού μαγειρέματος των μανιταριών, με τις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις. Έναν εμπλουτισμό της παράδοσης, με τις γευστικές απαιτήσεις της εποχής.
Οι συνταγές αυτές, θα παρουσιάζονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη συγκεκριμένα, μέσα από τα social media του μουσείου, συνοδευόμενες από φωτογραφίες, βίντεο κτλ. Στόχος μας τελικά, είναι να παρουσιάσουμε όλη αυτή την προσπάθεια, με την ολοκλήρωση της, μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου-οδηγού για το μαγείρεμα των μανιταριών.
Στην παρασκευή των συνταγών συμμετέχουν οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας Ιωαννίνων και Πάτρας, ενώ την παραγωγή βίντεο και φωτογραφικού υλικού, οι σπουδαστές της ειδικότητας τέχνη φωτογραφίας του ΙΕΚ.
Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι χρήσιμο για κάθε επαγγελματία σεφ και όχι μόνο.