Πέντε νέα βραβεία για τα προϊόντα μας

Με τη συμμετοχή του το Μουσείο στα Specialist Awards 2025, κέρδισε πέντε νέα βραβεία σε αντίστοιχα προϊόντα. Εξ αυτών τα τρία είναι χρυσά, το ένα είναι ασημένιο και το πέμπτο είναι χάλκινο.
Η αξιολόγηση και η γευσιγνωσία γίνεται από ένα μεγάλο πάνελ εξειδικευμένων κριτών (περίπου 80), οι οποίοι διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία για τον σκοπό αυτό.
Είναι η δεύτερη φορά που το Μουσείο συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Στον πρώτο είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία.
Με τα βραβεία αυτά, ο συνολικός αριθμός των βραβείων που έχουν λάβει τα προϊόντα του Μουσείου ανέρχεται στα 71, καθιστώντας τα έτσι, ως τα πιο πολυβραβευμένα προϊόντα μανιταριών στην Ελλάδα.
Ειδικότερα τα βραβεία είναι:
Gold Αφυδατωμένη Μαύρη Τρομπέτα (Προϊόν Ειδικής Διατροφής)
Gold Πάστα Βωλίτη με Μαύρη Τρούφα (Προϊόν Ειδικής Διατροφής)
Gold Λακτάριος ψητός σε λάδι (Προϊόν Ειδικής Διατροφής)
Silver Χυλοπίτες με μανιτάρι (Ζυμαρικό/Όσπριο/Ρύζι)
Bronze Σάλτσα Βωλίτη (Νέο προϊόν)
Δείτε εδώ το σύνολο των βραβείων του Μουσείου: https://meteoramuseum.gr/vraveia
7/7/2025