Με τη συμμετοχή του το Μουσείο στα Specialist Awards 2025, κέρδισε πέντε νέα βραβεία σε αντίστοιχα προϊόντα. Εξ αυτών τα τρία είναι χρυσά, το ένα είναι ασημένιο και το πέμπτο είναι χάλκινο. 

Η αξιολόγηση και η γευσιγνωσία γίνεται από ένα μεγάλο πάνελ εξειδικευμένων κριτών (περίπου 80), οι οποίοι διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία για τον σκοπό αυτό.

Είναι η δεύτερη φορά που το Μουσείο συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Στον πρώτο είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία.

Με τα βραβεία αυτά, ο συνολικός αριθμός των βραβείων που έχουν λάβει τα προϊόντα του Μουσείου ανέρχεται στα 71, καθιστώντας τα έτσι, ως τα πιο πολυβραβευμένα προϊόντα μανιταριών στην Ελλάδα.


Ειδικότερα τα βραβεία είναι:

Gold Αφυδατωμένη Μαύρη Τρομπέτα (Προϊόν Ειδικής Διατροφής)

Gold Πάστα Βωλίτη με Μαύρη Τρούφα (Προϊόν Ειδικής Διατροφής) 

Gold Λακτάριος ψητός σε λάδι (Προϊόν Ειδικής Διατροφής)

Silver Χυλοπίτες με μανιτάρι (Ζυμαρικό/Όσπριο/Ρύζι) 

Bronze Σάλτσα Βωλίτη (Νέο προϊόν)


Δείτε εδώ το σύνολο των βραβείων του Μουσείου: https://meteoramuseum.gr/vraveia


7/7/2025