Χρυσό βραβείο γεύσης για το 2019 έλαβαν τα προϊόντα μανιταριών του μουσείου μας από τα Best Greek Food Awards (BGFA) στην κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

 

Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογής και επεξεργασίας κριτικών για 100 ημέρες, από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα και καταγράφουν οι  μηχανές αναζήτησης όπως η Google, το Tripadvisor, το Foursquare, το AskFood, τα Social Media, κλπ.

 

Το βραβείο αυτό εν ολίγοις, στηρίζεται στο σύνολο των κριτικών (θετικών και αρνητικών) που γίνονται από επισκέπτες για αυτό εξάλλου και το αποτέλεσμα είναι αντικειμενικό και μη αμφισβητίσιμο.

 

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο διευθυντής του μουσείου κ. Νίκος Πάλλας δήλωσε: “Μετά από μία σειρά βραβέυσεων που αφορούν είτε το μουσείο μας, είτε τις δραστηριότητές του, έρχεται αυτή η βράβευση για τα προϊόντα μανιταριών και τρούφας που έχουμε δημιουργήσει. Είναι προφανές ότι αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας και μας δίνει δύναμη για νέες δημιουργίες και νέα προϊόντα“.

 

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη τους!