Η συνεργασία του μουσείου με το National Geographic συνεχίζεται

Για άλλη μία φορά είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο μουσείο μας άλλο ένα γκρουπ από το National Geographic, το οποίο εντυπωσιάστηκε τόσο από το κυνήγι τρούφας στο οποίο συμμετείχε, όσο και από τα εκθέματα και τα προϊόντα του μουσείου μας!
Για όσους δεν γνωρίζουν το National Geographic εκτός από τα έντυπα, τα περιοδικά και τις τηλεοπτικές παραγωγές διοργανώνει ταξίδια μοναδικών εμπειριών σε όλο τον κόσμο. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, καθώς και το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει το Μουσείο, επιλέχθηκε για άλλη μία φορά για τα ταξίδια του National Geographic στην Ελλάδα!
Οι επισκέπτες έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από την εμπειρία αυτή ενώ, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε πως η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό τόσο για το μουσείο μας, όσο και για το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Τέτοιου είδους συνεργασίες προβάλουν με τον πιο θετικό τρόπο μοναδικές εμπειρίες και δραστηριότητες οι οποίες είναι ικανές να προσελκύσουν τόσο μεγάλους οργανισμούς όπως το National Geographic».