Δύο νέα προϊόντα προστέθηκαν στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Μουσείου. Αυτά είναι:

 

Μανιταρόσουπα Βελουτέ

 

 

Μια εύκολης παρασκευής και ξεχωριστής απόλαυσης μανιταρόσουπα, με βελούδινη υφή και καταπληκτική γεύση. Η αργή καραμελοποίηση, είναι το κλειδί για ξεκλειδώσετε την γευστική μαγεία των περιεχόμενων μανιταριών. Χωρίς κανένα συντηρητικό, αποτελεί ιδανική λύση για όλους όσοι δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο στην κουζίνα τους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σερβιριστεί ως ξεχωριστό πρώτο πιάτο σε κάθε γεύμα. Για μια μερίδα σούπας, ρίχνουμε μισό σακουλάκι σε 200ml νερού βρύσης και ζεσταίνουμε για τρία λεπτά.

 

 

Μέλι Βελανιδιάς με το μανιτάρι Γανόδερμα

 

Συνδυάσαμε δυο υπερτροφές για την παραγωγή του βιολειτουργικού αυτού προϊόντος, με το απαράμιλλο καραμελένιο άρωμα και την ξεχωριστή κρεμώδη – πουδρένια υφή. Αποτελεί την μίξη διατροφικών συνηθειών αρχαίων λαών, όπως οι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι, με ιδιαίτερα θετικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του «μανιταριού της αθανασίας», όπως λέγεται το γανόδερμα, σε συνδυασμό με την υψηλή διατροφική αξία του μελιού της βελανιδιάς, δημιουργούν ένα προϊόν που αποτελεί πηγή ενέργειας και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Είναι το βέλτιστο αντίδοτο στην κόπωση, ενισχύει την ζωτικότητα, την αντοχή, και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένα εξαιρετικό προϊόν με μοναδική γεύση και μέγιστη βιολογική αξία.