Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τα προϊόντα μανιταριών και τρούφας του Μουσείου, λαμβάνουν το χρυσό βραβείο γεύσης στα Best Greek Food Awards (BGFA).

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το Μουσείο, το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή συμμετοχής του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, κατακτά συνεχώς την χρυσή διάκριση.

Θα πρέπει δε να ληφθεί υπόψη, ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, προκύπτει από τη συλλογή κριτικών για τα προϊόντα, που καταγράφονται σε διάφορες μηχανές αναζήτησης όπως Google, TripAdvisor, Askfood, social media κ.α., από ανθρώπους οι οποίοι προφανώς τα έχουν δοκιμάσει και καταγράφουν την άποψή τους για αυτά. Για αυτό και η αξία της βράβευσης αυτής, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Άλλο ένα χρυσό βραβείο, λοιπόν, στα δεκάδες βραβεία, που έχει κατακτήσει το Μουσείο και τα προϊόντα του.

3/7/2023