Live Cooking στη HORECA με τα προϊόντα μανιταριών του Μουσείου

“Οι θησαυροί της Ελληνικής γης: Ελληνικά μανιτάρια και τρούφα”. Αυτός ήταν ο τίτλος εκδήλωσης που έγινε στα πλαίσια του Gastronomy Forum της διεθνούς έκθεσης HORECA, που έγινε την Κυριακή 9/2/2020.

 

Σε αυτή, οι καθηγητές και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υπό την καθοδήγηση του executive chef, καθηγητή κ. Αδάμου Δότσιου, ετοίμασαν μοναδικά πιάτα με τα προϊόντα μανιταριών και τρούφας του Μουσείου.

 

Εκ μέρους του Μουσείου, παραβρέθηκε ο κ. Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος αναφέρθηκε στη διατροφική και βιολογική αξία των μανιταριών.

 

Ευχαριστούμε θερμά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, όχι μόνο για την επιλογή των προϊόντων μας, αλλά και για τις εκπληκτικές τους δημιουργίες.

 

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια