Διαγωνισμός Φωτογραφίας

“Φωτογράφος του Μήνα – Φωτογράφος της Χρονιάς”

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών διοργανώνει διαγωνισμό με θέμα “Φωτογράφος του Μήνα-Φωτογράφος της Χρονιάς” Πρόκειται για φωτογραφίες που οι επισκέπτες του Μουσείου βγάζουν στο χώρο μας και αφορούν τα εκθέματα του (πουλιά, ζώα, μανιτάρια, διοράματα)
Ο διαγωνισμός ξεκινά 1/2/2020 και ολοκληρώνεται 31/1/2021.

 

Όροι διαγωνισμού

 

1. Κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα αποστολής με mail μιας φωτογραφίας που έχει τραβήξει ο ίδιος στο Μουσείο και να συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία του.
2. Οι φωτογραφίες, καθώς και τα ονόματα των αποστολέων αναρτώνται στη σελίδα μας στο Facebook.
3. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει κάνοντας “like” / “μου αρέσει” και να προωθήσει (κάνοντας “share” / “μοιράσου το”) τη φωτογραφία που του αρέσει περισσότερο. Έτσι προκύπτει ο “Φωτογράφος του Μήνα”
4. Η ψηφοφορία για την επιλογή της φωτογραφίας του Μήνα διαρκεί μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα (πχ για το μήνα Σεπτέμβριο, ψηφίζουμε μέχρι 10 Οκτωβρίου). Μετά την ημερομηνία αυτή δε μπορούμε να ψηφίζουμε για το μήνα αυτόν.
5. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν στους 12 μήνες που διαρκεί ο διαγωνισμός, θα διαγωνιστούν για ένα μήνα μεταξύ τους, πάλι μέσα στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook, για να προκύψει ο “Φωτογράφος της Χρονιάς”
6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι παραχωρείται το δικαίωμα στο Μουσείο να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία σας.
7. Ο νικητής κάθε μήνα λαμβάνει ένα δώρο που ανακοινώνεται στην αρχή του αντίστοιχου μήνα. Αποτελείται είτε από δώρα που προσφέρουν εταιρείες, είτε από προϊόντα και αναμνηστικά του Μουσείου, κάρτες ελεύθερης εισόδου κ.α.
8. Ο φωτογράφος της χρονιάς θα λάβει δώρο ένα κινητό Samsung Galaxy A30s προσφορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κατάστημα Καλαμπάκας, Δημήτρης Καραγιάννης.
9. Ειδικά για τον Φεβρουάριο, ο νικητής θα λάβει ένα tablet Lenovo Tab E7 7” (8GB), προσφορά της «Πέρκας – Electronet” στα Τρίκαλα, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, καθώς και μία οικογενειακή κάρτα ελεύθερης εισόδου στο Μουσείο, αξίας 25€.
 

Αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες!
 

Καλή επιτυχία!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια