Χορηγός του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του Μουσείου η «Πέρκας-Electronet»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλαμπάκα, 26/09/2015

Χορηγός του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του Μουσείου η «Πέρκας-Electronet»

Η πολύ γνωστή εταιρία των Τρικάλων «Πέρκας-Electronet» είναι ο χορηγός του διαγωνισμού φωτογραφίας για το Φωτογράφο του Μήνα και το Φωτογράφο της Χρονιάς. Κάθε μήνα, στο νικητή του Διαγωνισμού, θα δίδεται μια μικρή ηλεκτρική συσκευή, ενώ ο τελικός νικητής που θα προκύψει μεταξύ των 12 κερδισμένων (σημ. ο διαγωνισμός διαρκεί 12 μήνες), θα λάβει ως δώρο μία πολύ καλή φωτογραφική μηχανή. Το δώρο του Σεπτεμβρίου είναι μία εξαιρετική τοστιέρα «Gruppe st-17» με αντιολισθητική βάση και αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες.

Η προσφορά αυτή της εταιρίας, αποδεικνύει, ότι πέραν των άλλων και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δεν διστάζει να στηρίζει πρωτοβουλίες οι οποίες καλλιεργούν την άμιλλα και τη συμμετοχή και ταυτόχρονα εκπέμπουν μηνύματα προστασίας του περιβάλλοντος και ενίσχυσης της οικολογικής συνείδησης των πολιτών.

Την ευχαριστούμε για αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά της αυτή και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία θα εκτιμηθεί αναλόγως. Της ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Τέλος, για τους νικητές του διαγωνισμού πέραν των δώρων της «Πέρκας-Electronet» θα δοθούν δώρα και από το Μουσείο. Έτσι, ο κάθε νικητής θα λάβει επίσης μία οικογενειακή κάρτα «Φίλων του Μουσείου» δωρεάν και ορισμένα από τα μανιταροπροϊόντα που το Μουσείο διαθέτει.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια