Τα προϊόντα του μουσείου μας στην έκθεση Food Matters Live στο Λονδίνο

 

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και καινοτομίας λαμβάνει χώρα την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο και το μουσείο μας φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

 

Το Food Matters Live είναι είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο στο οποίο συναντιούνται τα τρόφιμα, η υγεία και η καινοτομία. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων της Αγγλίας όπου εκθέτες και ομιλητές από όλον τον κόσμο συναντιούται με στόχο τη δημιουργία διατομεακών συνδέσεων με επίκεντρο το μέλλον των τροφίμων, των ποτών και της βιώσιμης διατροφής.

 

Φέτος για άλλη μία χρονιά, χιλιάδες επισκέπτες θα συναντηθούν στις 19-20 Νοεμβρίου 2019 στο ExCeL του Λονδίνου και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Την ίδια στιγμή θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες ομιλητές και πρωτοπόρους του κλάδου που συμμετέχουν σε ένα ασυναγώνιστο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μία διεθνή έκθεση στον κλάδο των τροφίμων και της καινοτομίας.

 

Το μουσείο μας με τα μοναδικά του προϊόντα θα παρεβρεθεί στο τεράστιο αυτό γεγονός, μεταφέροντας το ελληνικό ποιοτικό μανιτάρι σε όλο τον κόσμο!

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια