Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στη 2η Γιορτή Μανιταριού, στην Καλαμπάκα

Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στη 2η Γιορτή Μανιταριού είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Είναι συγκροτήματα μουσικά και χορευτικά που θα κρατήσουν συντροφιά και θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες της Γιορτής, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και την Κυριακή το πρωί.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής θα εμφανιστούν:

LosicMuve: Ένα συγκρότημα που γνωρίστηκε μέσα στην παρέα και ξεκινήσε παίζοντας χαλαρά μουσική σε μία αποθήκη χωρίς κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Απολαμβάνουν απλά αυτό που τους αρέσει. Η απόλαυση έφερε την επιθυμία για κάτι παραπάνω και έτσι αρχίσαν να βλέπουν τα πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αρχικά, με μια κιθάρα και με ένα σετ ντραμς το συγκρότημα ήταν 3μελές με τον Αλέξανδρο Καρακώστα στην κιθάρα, τον Κώστα Καμπόση στα φωνητικά και τον Σωτήρη Παπαγεωργίου στα ντραμς. Στη συνέχεια με τον Πέτρο Κόκκοβα στο μπάσο και την Χριστίνα Μπαταλογιάννη στα πλήκτρα το συγκρότημα έγινε 5μελές και σιγά σιγά άρχισε να προσανατολίζεται και να  καθορίζει το δικό του στυλ μουσικής που είναι το ροκ ξένο και έντεχνο ελληνικό.

Το βράδυ του Σαββάτου:

Belgrade Trio: Συγκρότημα μανιταρόφιλων από τη Σερβία, που παίζουν παραδοσιακή βαλκανική μουσική

Οι Μανιταrock, στο οποίο συμμετέχουν οι: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Δέσποινα Κλεισιάρη, Στέλιος Κώττας και Δήμος Κωνσταντινίδης. Πρόκειται για μια μουσική ιστορία με μανιτάρια και ροκ!
Ονομάστηκαν έτσι γιατί όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι μανιταρόφιλοι και κατά καιρούς συμμετείχαν σε ροκ μπάντες. Ο Γιώργος είναι πρόεδρος των Μανιταρόφιλων Ελλάδας και η Δέσποινα γραμματέας στο ίδιο σύλλογο και παίζουν αφιλοκερδώς σε όλες τις μανιταροεκδηλώσεις, όπου καλούνται, εντός και εκτός Ελλάδας. Η θεματογραφία του συγκροτήματος αφορά κυρίως την παραδοσιακή μουσική (Ηπείρου, Θράκης, Ιωνίας, Πόντου, Grecia Salentina, Βαλκανίων) αλλά και το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, χωρίς να λείπουν και εκτελέσεις ή διασκευές ροκ τραγουδιών.

Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων: Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ιδρύθηκε το 2002 και μέσα σ’αυτό το χρονικό διάστημα λειτουργίας του ομίλου κατάφερε να είναι πρωταγωνιστής στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο των Τρικάλων και της Θεσσαλίας αλλά σε Πανελλήνια και Παγκόσμια εμβέλεια, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο κομμάτια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Έχει πραγματοποιήσει ή συμμετάσχει σε πάνω από 350 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχοντας σε μεγάλα και διεθνή φεστιβάλ χορού αποσπώντας πάντα τις καλύτερες κριτικές.

Την Κυριακή το πρωί:

Τα «Βγοντζάκια», που τα αποτελούν οι αδερφοί Βγόντζα, από την Ιεράπετρα Κρήτης και ζουν μόνιμα στην Αθήνα. Η αγάπη τους για την Κρητική μουσική και παράδοση, τους οδήγησε εδώ και τρία χρόνια, να ενώσουν τις φωνές και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και να φτιάξουν ένα νεανικό Κρητικό γκρουπάκι. Ο Θοδωρής τραγουδά και παίζει μαντολίνο. Ο Νίκος τραγουδά και παίζει λύρα. Ο μικρότερος, ο Γρηγόρης τραγουδά και παίζει λαούτο.

Χορευτικός Σύλλογος Κρητών «Ο Ψηλορείτης»: Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Τρικάλων, που ιδρύθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1983 έχει ένα αξιόλογο χορευτικό τμήμα που χορεύει παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Επίσης, ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων θα χορέψει την Κυριακή, παραδοσιακούς χορούς.

Η συμμετοχή των συγκεκριμένων συγκροτημάτων εγγυάται πως το 3ήμερο της Γιορτής θα είναι γεμάτο κέφι, τραγούδια και χορούς!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια