Η Μαίρη Βιδάλη και η παράσταση της «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» στη 2η Γιορτή Μανιταριού, την Κυριακή 28 Αυγούστου

Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη και το Θέατρο Διάχρονο θα παρουσιάσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 21.00, στο Υπαίθριο Θέατρο Καλαμπάκας, την παράσταση: «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης».

Η Λέλα Καραγιάννη θεωρείται η κατοχική ηρωίδα της Αθήνας. Μέσα στην κακόφωνη εποχή που μας περιβάλει σκιάζοντας τις προθέσεις και τις προσδοκίες μας, η θεατρική Λέλα έρχεται ως άγγελος της νεοελληνικής τραγωδίας να επικαιροποιήσει την αξιοπρέπεια, την αντίσταση στην βαρβαρότητα και να μετατρέψει τον θάνατο της σε παράδειγμα ήθους διαρκείας.

Η παράσταση έχει δεχτεί θερμές κριτικές, τόσο από το κοινό, όσο και από τους κριτικούς και προσφέρει μια δυνατή ευκαιρία για να γνωρίσουμε, μέσω της ερμηνείας της κα Βιδάλη, μια αφανή ηρωίδα και το έργο της.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια