Ανοίγουμε 28 Νοεμβρίου 2014! Σας Περιμένουμε

 
Σε λιγότερο από ένα μήνα ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων – Μουσείο Μανιταριών και συγκεκριμένα την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

 

Ο επισκέπτης κατά την περιπλάνησή του στο Μουσείο, θα βρεθεί δίπλα από τα σημαντικότερα άγρια ζώα της χώρας μας και της Ευρώπης αλλά και ζώα άλλων Ηπείρων, τα οποία παρουσιάζονται μέσα από εκπληκτικές αναπαραστάσεις του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούν.

 

Θα περπατήσει ανάμεσα σε μονοπάτια και θα θαυμάσει τον τεράστιο πλούτο που διαθέτει η χώρα μας σε μανιτάρια, όπως αυτά φυτρώνουν στα λιβάδια και τα δάση της οξιάς, του πεύκου, του έλατου και του δρυ.

 

Θα δει τις πανάκριβες τρούφες, ενώ ταυτόχρονα θα διευρύνει τις γνώσεις του για τον θαυμαστό αυτό και άγνωστο για πολλούς κόσμο.

 

Θα μπορεί να αγοράσει μοναδικά δώρα από το πωλητήριο, να χαλαρώσει στο café του Μουσείου, αλλά και να αποτυπώσει την επίσκεψή του σε ειδικό χώρο φωτογράφισης, δίπλα σε αγαπημένα ζώα.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψη θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνον για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για επισκέπτες όλων των ηλικιών.
 
Σας περιμένουμε !!!!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια