Έναρξη του προγράμματος του Μουσείου “Συνάντηση με επιστήμονες”

Στα πλαίσια του προγράμματος “Συνάντηση με τους επιστήμονες” που έχει ανακοινώσει το Μουσείο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ η πρώτη εκδήλωση.
Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν σαν στόχο να ενημερώσουν το κοινό για σειρά θεμάτων που έχουν άμεση σχέση με τους στόχους και τη φιλοσοφία του μουσείου. Θέματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα, αειφόρου ανάπτυξης, προστασίας ειδών και οικοσυστημάτων, αλλά και εκείνα που σχετίζονται με τη γνώση και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας που αποτελούν τα μανιτάρια, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας.
Στην πρώτη εκδήλωση φιλοξενούμε τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη σε ένα σεμινάριο μανιταρογνωσίας που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, είναι πρόεδρος των Μανιταρόφιλων Ελλάδας, με πλήθος εκδόσεων και δημοσιεύσεων γύρω από τα μανιτάρια, καθώς και ένα σπουδαίο ερευνητικό έργο, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους ερευνητές μυκοχλωρίδας της χώρας.
Αυτή η επιστημονική του τεκμηρίωση, σε συνδυασμό με την αμεσότητα του λόγου του, καθιστούν τις παρουσιάσεις του συναρπαστικές. Σας περιμένουμε και… καλή απόλαυση!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια