Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα

logo-greenn%ce%b5%cf%84%cf%80%ce%b1

Συνεργασία με την εταιρεία ΕΤΠΑ Packaging

 

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ανακοινώνει τη συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ελληνικές εταιρείες τυπωμένων υλικών συσκευασίας, την ΕΤΠΑ Packaging ΑΕΕΕ. Το αντικείμενο της συνεργασίας αφορά τη δωρεάν συμμετοχή μαθητών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου. Η ΕΤΠΑ Packaging AEEE, που έχει στο πελατολόγιο της μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή 500 μαθητών στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου. Η απόφαση αυτή της ΕΤΠΑ Packaging AEEE αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι συνεχίζει το έργο της κοινωνικής της προσφοράς, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη αξία τη στιγμή που γίνεται σε περίοδο μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

 

Πράξεις σαν αυτή είναι προφανές ότι σηματοδοτούν την ανάγκη συμμετοχής όλων στη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων για το περιβάλλον.

 

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες του, επιδιώκει κάθε συνεργασία που συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και διευκολύνει την πρόσβαση, ιδιαίτερα των μαθητών, σε μια μαθησιακή διαδικασία όπου κυριαρχούν οι αρχές της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και δράσης.

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την ΕΤΠΑ Packaging AEEE και να τη συγχαρούμε για τις πρωτοβουλίες της.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια