Ο Πλούτος της Θεσσαλικής Γης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων-Μουσείου Μανιταριών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων-Μουσείο Μανιταριών, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου, διοργανώνει έκθεση προϊόντων της θεσσαλικής γης από 1 έως 20 Αυγούστου του 2015.
Η φιλοσοφία του Μουσείου, επιβάλλει μία συνεχή προσπάθεια σύνδεσης της φυσικής μας κληρονομιάς, με τον αγώνα των παραγωγών να προωθήσουν τους καρπούς των κόπων τους ιδιαίτερα σήμερα που οι συνθήκες είναι ασφυκτικές για όλους.
Δεν είναι όμως μόνον η οικονομική πλευρά της προσπάθειας. Μέσα απ’ αυτήν την παρουσίαση, προβάλλεται η ανάγκη της στροφής σε αγνά φυσικά προϊόντα, που διασφαλίζουν μια υγιεινή διατροφή, με καταπληκτικές γεύσεις, χωρίς πρόσθετα και ουσίες και προβάλλουν τη δυνατότητα της φύσης να παράγει εξαιρετικούς καρπούς, αρκεί να την προστατεύουμε.
Ταυτόχρονα, η δραστηριότητα αυτή, λαμβάνει χώρα στην “καρδιά του καλοκαιριού” για να δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας, αφενός μεν των ξένων επισκεπτών με τα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής και αφετέρου των ντόπιων επισκεπτών, προκειμένου να γνωρίσουν το μεγάλο πλούτο της περιφέρειάς τους, αλλά και το μεράκι εκείνων που τον μεταμορφώνουν και τον προσφέρουν μέσα σε εξαιρετικές συσκευασίες.
Στη βάση αυτή, όποιος μεμονωμένος παραγωγός ή εταιρεία, επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να απευθυνθεί στο Μουσείο μέχρι 15 Ιουλίου, προκειμένου να δηλώσει τη συμμετοχή του καθώς και τα προϊόντα που θα εκθέσει.
Η διεύθυνση του Μουσείου είναι: Πίνδου 20, Καλαμπάκα, ΤΚ 42200, Τηλ.: 24320 24959, το e-mail: info@meteoramuseum.gr

 

Για να συμμετάσχετε στην έκθεση προϊόντων “Ο Πλούτος της Θεσσαλικής Γης στο Μουσείο” πρέπει να συμπληρώσετε μία από τις παρακάτω φόρμες:
Eαν είστε παραγωγός πατήστε εδώ
Έαν θέλετε να συμμετάσχετε ώς εταιρεία πατήστε εδώ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια