Μείωση τιμών των μανιταροπροϊόντων

Βασικός στόχος του Μουσείου μας, σχετικά με τα μανιτάρια, αποτελεί αφ’ενός μεν η εμπεριστατωμένη γνώση για αυτήν “την τροφή των θεών” και αφ’ετέρου, η άνοδος της κατανάλωσής τους από το ευρύ κοινό, αφού πρόκειται για ένα προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά το οποίο απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική φύση.

 

Πεποίθησή μας είναι ότι τα περιθώρια κατανάλωσης στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες όπως η Ιταλία, Γαλλία κτλ., είναι τεράστια. Μια αύξηση της κατανάλωσης αυτής, είναι προφανές ότι όχι μόνον θα ενισχύσει τη ζήτηση ενός μοναδικού φυσικού προϊόντος, αλλά θα αναβαθμίσει σημαντικά και τις τοπικές οικονομίες, των οποίων οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες.

 

Στα πλαίσια αυτά, το Μουσείο μας διαθέτει μοναδικής ποιότητας και εξαιρετικής συσκευασίας προϊόντα άγριων και καλλιεργίσιμων μανιταριών, τα οποία συναντούν την ευρύτατη επιδοκιμασία των επισκεπτών. Η κατανάλωσή τους αυξάνεται καθημερινά, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση και ενισχύει την πρόθεσή μας, η μεγάλη μάζα των Ελλήνων, και όχι μόνον, να μάθει να καταναλώνει αυτήν την εξαιρετική τροφή.

 
Με βάση αυτή τη λογική και προκειμένου να καταστεί ακόμα πιο προσιτή η αγορά του, στα πλαίσια και της κρίσης που διανύουμε, το Μουσείο πέτυχε σε συμφωνία με τους προμηθευτές-μανιταροσυλλέκτες, να μειώσει σημαντικά τις τιμές των μανιταροπροϊόντων του, γεγονός που θα το διαπιστώσετε μπαίνοντας στο e-shop μας.

 
Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή, να βάλει το δικό της λιθαράκι στην ανάδειξη ενός καταπληκτικού προϊόντος, που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στη χώρα και να ενισχύσει ιδιαίτερα κοινωνικές τάξεις που δοκιμάζονται από την κρίση.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Θηλαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θηλαστικά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Πουλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτηνά

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε Tα Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μανιτάρια