Μακαρόνια  με κανθαρίσκους και σκόρδο

Υλικά:

1 βαζάκι κανθαρίσκους στο λάδι
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι- πιπέρι
½ ματσάκι  μαϊντανό

Εκτέλεση:
Βγάζουμε τους κανθαρίσκους από το λάδι και τους ψιλοκόβουμε αν είναι
μεγάλοι. Αν είναι μικροί τους αφήνουμε όπως είναι. Σοτάρουμε το
κρεμμύδι με το λάδι να καραμελώσει και προσθέτουμε το σκόρδο
συνεχίζουμε το σοτάρισμα προσέχουμε να μην τα κάψουμε. Ρίχνουμε τα
μανιτάρια, το κρασί  και ένα ποτήρι του νερού νερό. Χαμηλώνουμε τη
φωτιά και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά.
Προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και το μαϊντανό.
Έχουμε βράσει τα μακαρόνια τα σερβίρουμε ζεστά και ρίχνουμε από πάνω
τους κανθαρίσκους. Τέλος προσθέτουμε μία κουταλιά από το λάδι μέσα στο
οποίο είχαμε τους κανθαρίσκους! Μία κουταλιά για το κάθε πιάτο. Όλο το
λάδι που περισσεύει το χρησιμοποιούμε να αρωματίσουμε τις σαλάτες μας.