Φίλοι του Μουσείου


Οι φίλοι του Μουσείου Φυσικής ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών

Οι Φίλοι του Μουσείου συμμετέχουν εθελοντικά όλοι όσοι συμμερίζονται τους στόχους του και ταυτόχρονα επιθυμούν να συμμετέχουν σε δράσεις που τους υλοποιούν.

Ως εκ τούτου όσοι διακατέχονται από υψηλές περιβαλλοντικές αξίες, όσοι επιθυμούν μια στενότερη επαφή με το περιβάλλον, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι επισκέψεις σε σημαντικούς βιότοπους, η ενημέρωση για περιβαλλοντικά θέματα, οι εκδηλώσεις, οι εκθέσεις βιβλίων κ.λ.π. αποτελούν μερικές μόνον από τις δράσεις τους.

Οι φίλοι του Μουσείου εκδίδουν σε τακτά διαστήματα ενημερωτικό δελτίο και ενημερώνουν ηλεκτρονικά τα μέλη τους για τις δράσεις τους.

Για τους φίλους του Μουσείου εκδίδεται προσωπική κάρτα, με την οποία οι κάτοχοί της έχουν δωρεάν είσοδο στο Μουσείο, καθώς και έκπτωση 15% στο πωλητήριο:

Συνδρομή Ποσό Ετησίως
Ατομική 10€
Οικογενειακή 25€
Φορείς 50€

 

Τομείς

Ενδεικτικά, εντός του Μουσείου, οι φίλοι μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά σε τομείς όπως:

  • Συγγραφή άρθρων για το ενημερωτικό δελτίο
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση εκδηλώσεων
  • Ξεναγήσεις
  • Υποδοχή σχολείων
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Για το πρόγραμμα χορηγιών επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2432024959 (κο Πάλλα Νίκο)

Εθελοντισμός

Η επίτευξη των στόχων του Μουσείου ενισχύεται καθοριστικά, με την αξιοποίηση της διάθεσης προσφοράς και των ικανοτήτων των εθελοντών.

Για την εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου απαιτείται η διασφάλιση της δυνατότητας προσφοράς από τους εθελοντές (π.χ. μία ή δύο φορές την εβδομάδα).

Εάν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 243224959, να αφήσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φίλοι Του Μουσείου

Το γραφείο Φίλων βρίσκεται στο χώρο του Μουσείου

Διεύθυνση: Πίνδου 20, TK 42200, Καλαμπάκα
Email: info@meteoramuseum.gr
Τηλέφωνο : 2432024959