Πούδρες Μανιταριών

Η είσοδος στην κουζίνα ορισμένων μανιταριών σε πούδρα έχει κερδίσει αρκετό έδαφος, τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν έγινε χωρίς λόγο. Οφείλεται σε συγκεκριμένους παράγοντες:

• Η χρήση τους είναι εύκολη και δεν απαιτείται κανενός είδους προετοιμασία, αφού χρησιμοποιούνται ως καρύκευμα. • Ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που χρειάζονται τα μανιτάρια.

• Διατηρούν στο ακέραιο το σύνολο των αρωμάτων τους και μάλιστα είναι πολύ πιο έντονα ακόμα και από εκείνα των αποξηραμένων μανιταριών.

• Η γεύση τους είναι πολύ έντονη και ανάλογα με την ποσότητα που χρησιμοποιούμε «χρωματίζεται» και η γεύση του φαγητού.

• Έχουν χρήσεις που δύσκολα μπορούν να έχουν τα φρέσκα ή αποξηραμένα μανιτάρια (π.χ. σάλτσες).

Προβάλλονται και τα 5 αποτελέσματα